Програма "Ваучери за заети лица" 2015-2020

Обучения и курсове с ваучери за работещи

Курс по Оперативно счетоводство по програма "Програма "Ваучери за заети лица" 2015-2020"

Обучение по Оперативно счетоводство с ваучер в Кабината

Важно: Към момента програмата не позволява участие на лица с висше образование, както и дистанционно обучение! Ако имате такова, моля запишете се в нашия "Безплатен е-бюлетин" от менюто в дясно и ние ще ви уведомим когато има промяна в условията.

Курсовете продължават около12 месеца. За този период трябва да се покрият 960 учебни часа.

Повече за онлайн курс по Оперативно счетоводство в Кабината


Как протича обучението по "Ваучери за заети лица"?

Няколко дни преди началото на курса ще получите достъп до системата за онлайн обучение. Във Вашия курс са публикувани пълни инструкции за работа със сайта, подробна програма за обучение и описание на Вашите задължения по програма "Ваучери за заети лица". Покриването на минималния брой часове (960 учебни часа за целия курс) и преминаването на заложената програма изисква определено време, което трябва да присъствате във виртуалните класни стаи и системата. Нашата напреднала система за контрол и статистика, както и нашият отдел по поддръжка на клиенти, своевременно ще Ви уведоми, ако имате изоставане от графика или времето. Онлайн преподавателите на Кабината също са запознати с програмата и ще Ви съдействат по въпроси относно курса. Периодично се организират отворени разяснителни лекции, където във виртуалната класна стая всеки може да постави въпрос или поиска разяснение.

Нашата методология за електронно обучение е базирана върху работа с много преподаватели. Бъдете подготвени, в хода на Вашия курс, да комуникирате с повече от един от тях. Вашите ежеседмични писмени работи и задачи също ще бъдат проверявани и рецензирани от няколко учителя.

Повече за системата на обучение на Кабината


    Условията накратко:

  • Общ задължителен престой (във виртуалната класна стая и системата за e-learning) - 960 учебни часа за целия курс. Един учебен час продължава 40 или 45 мин. (в зависимост от това дали е през седмицата или през почивните дни).
  • Времетраене на курса по "Ваучери за заети лица" – 52 седмици или около 12 месеца
  • Задължителен седмичен престой в системата - около 13-14 астрономически часа седмично (условията на "Ваучери за заети лица" позволяват отсъствия в рамките на максимум 20% от времето)
  • Всички курсисти получават и пълен достъп до всички останали нива, преподаватели и ресурси на Кабината
  • Напреднала система за контрол, статистика, справки и известяване

Начални дати на курсовете по оперативно счетоводство:

    - очаква се