Програма "Ваучери за заети лица" 2015-2020

Обучения и курсове с ваучери за работещи

ВНИМАНИЕ - сформират се групи по английски, немски, френски и испански език.

Ако сте одобрен за участие в програма "Ваучери за заети лица", можете да запишете курс в някой от центровете на Кабината в страната.

В момента сформираме групи в СОФИЯ, ПЛОВДИВ, ВАРНА, БУРГАС, РУСЕ, БЛАГОЕВГРАД.

Обученията са присъствени и се провеждат в зала.

За повече информация, моля свържете се с нас:
тел. 070018908, 0875326160
info@kabinata.bg
www.kabinata.bg

* всеки записал се получава достъп и до онлайн курсовете на Кабината


Курс по испански език по програма "Програма "Ваучери за заети лица" 2015-2020"

Обучение по испански език с ваучер в Кабината

Важно: Към момента програмата не позволява участие на лица с висше образование, както и дистанционно обучение! Ако имате такова, моля запишете се в нашия "Безплатен е-бюлетин" от менюто в дясно и ние ще ви уведомим когато има промяна в условията.

Курсовете стартират на всеки 4 седмици и продължават около 6 месеца. За този период трябва да се покрият 300 учебни часа. Предлаганите нива са A1, A2, B1, като програмата изисква преминаването на 3 нива.

Повече за онлайн курс по испански език в Кабината


Как протича обучението по програма "Ваучери за заети лица" ?

Няколко дни преди началото на курса ще получите достъп до системата за онлайн обучение. Във Вашия курс са публикувани пълни инструкции за работа със сайта, подробна програма за обучение и описание на Вашите задължения по програма "Ваучери за заети лица". Покриването на минималния брой часове (300 учебни часа за целия курс) и преминаването на заложената програма изисква определено време, което трябва да присъствате във виртуалните класни стаи и системата. Нашата напреднала система за контрол и статистика, както и нашият отдел по поддръжка на клиенти, своевременно ще Ви уведоми, ако имате изоставане от графика или времето. Онлайн преподавателите на Кабината също са запознати с програмата и ще Ви съдействат по въпроси относно курса. Периодично се организират отворени разяснителни лекции, където във виртуалната класна стая всеки може да постави въпрос или поиска разяснение.

Нашата методология за електронно обучение е базирана върху работа с много преподаватели. Бъдете подготвени, в хода на Вашия курс, да комуникирате с поне 8-10 от тях. Вашите ежеседмични писмени работи и задачи също ще бъдат проверявани и рецензирани от няколко учителя.

Повече за системата на обучение на Кабината


Условията накратко:

  • Общ задължителен престой (във виртуалната класна стая и системата за e-learning) - 300 учебни часа за целия курс. Един учебен час продължава 40 или 45 мин. (в зависимост от това дали е през седмицата или през почивните дни). Това време включва трите задължителни нива – по около 100 учебни часа на ниво.
  • Времетраене на курса по "Ваучери за заети лица" – 24 седмици или около 6 месеца (по 2 месеца на ниво)
  • Задължителен седмичен престой в системата - около 8-9 астрономически часа седмично (условията на "Аз мога повече" позволяват отсъствия в рамките на максимум 20% от времето)
  • Всички курсисти получават и пълен достъп до всички останали нива, преподаватели и ресурси на Кабината
  • Напреднала система за контрол, статистика, справки и известяване

Начални дати на езиковите курсове:

    - очаква се

Включи се в ефективен дистанционен езиков курс, дори ако имаш висше образование.